Paneelgordijnen

Paneelgordijnen ook wel vlakgordijnen genoemd. Met haar eindeloze variaties en uitvoeringen zijn paneelgordijnen een mooi alternatief voor vitrage, gordijnen. Paneelgordijnen zijn toepasbaar in zowel moderne strakke maar ook in klassieke interieurs, dit doordat het aantal te combineren stoffen oneindig is. Een paneelgordijn bestaat uit een aantal banen stof en per gordijn kunt u kiezen uit bv onze rolgordijn stoffen. Zelfs is het mogelijk om per baan de samenstelling uit te kiezen, bv meerdere kleuren of stoffen gecombineerd. Kortom: echt oneindig veel mogelijkheden en helemaal naar uw smaak en interieur samen te stellen.

Paneelgordijnen Uitvoering
Het paneelgordijn wordt gemonteerd in een meer-sporen rails in de kleuren : Wit of Aluminium. De maximale breedte van de rails is 6 meter en de maximale hoogte van een paneel is 3 meter. De panelen zijn voorzien een verzwaring aan de onderkant waardoor ze altijd strak hangen.

Paneelgordijnen Bediening
Bij de bediening van het paneelgordijn kunt u kiezen  uit de bediening links of rechts. Daarbij is het mogelijk om de panelen geheel naar links of naar rechts te laten transporteren, dit afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte(s). Of u kiest voor de middensluiting, hierbij wordt het aantal panelen opgedeeld en gaat een pakket naar links én rechts.

De bediening van de paneelgordijnen loopt soepel en is handmatig met een trekstang (of optioneel met trekkoord). Ook kunt u er voor kiezen elk paneel individueel handmatig te bedienen.

Paneelgordijn Accessoires
Heeft u gekozen voor meerdere kleuren in één paneel, dan wordt de overgang van de ene naar de andere kleur voorzien van een aluminium en rvs-look strip of balein of kunt u kiezen een houtstrip van 25/ 50m.

Standaard wordt u paneelgordijn uitgevoerd met een trekstang wilt u liever koordbediening dan is dat uiteraard mogelijk.

Systemen
Het paneelgordijn wordt gemonteerd in een meervoudige sporen rails en het aantal sporen hangt af van o.a. de breedte van het raam en de breedte van de panelen.

Toepassing
Vooral bij grote glaspuien komt dit product bijzonder goed tot z’n recht. U kunt dit ook heel mooi combineren met Segment rolgordijnen in dezelfde stof of uitvoering. Als ruimte scheiding bv tussen werkplekken of het opsplitsen van uw woon/werk/slaap kamer worden paneelgordijnen steeds vaker toegepast.

Paneelgordijnen voorbeelden