Dickson zonweringdoeken

Duurzaam en innoverend zonweringdoek

Om de draad te verstevigen, ondergaat het textiel een reek ultra-doeltreffende behandelingen. Die vergroten de weerstand van het doek en zorgen voor ongeëvenaard gebruikscomfort.

Bescherming

Zonweringdoek van Dickson® filtert tot 95% van de verblinding en van de warmte (weg met het serre-effect), houdt uw interieur fris en blokkeert – afhankelijk van de kleur – 90 tot 100% van de uv-stralen. Zo kunt u volop genieten van uw terras, terwijl u toch beschermd blijft.

Weerstand

De in de massa geverfde acrylvezel van onze doeken biedt duurzaam weerstand aan de agressie van uv-stralen, van regen en van alle weersomstandigheden. Zelfs als ze volop blootgesteld worden aan fel licht, bewaren de kleuren hun glans … nog lang en gelukkig. Uw zonweringdoek van Dickson® blijft er jarenlang mooi uitzien.

De speciale behandeling verzekert u van een volledig waterafstotend doek. Water kan niet binnendringen in het weefsel dat ook elke mogelijke schimmelvorming tegengaat.

Duurzaamheid

De topkwaliteit van vezels, behandelingen en weefprocedés maakt het voor Dickson® mogelijk om op zijn doeken tot 10 jaar garantie te geven. Door de productieprocedés en de laboratoriumtests blijven de weefsels van Dickson® u verbazen met hun design én met hun duurzaamheid. Jarenlang.

Enkele tips

Buiten zal een donkere zonwering meer warmte tegenhouden dan een zonweringdoek in lichtere kleuren. Een donker zonweringdoek regelt effectiever het licht en beschermt optimaal tegen uv-straling.

Donkere kleuren

Een donker zonweringdoek beschermt beter tegen warmte, licht en uv-straling.

Lichtere kleuren

Een lichter zonweringdoek heeft minder impact op de temperatuurregeling en beschermt minder tegen uv-stralen. Wel wordt de omgeving er lichter van.

Dickson zonweringdoeken voorbeelden