LX530 Harol Knikarmschermen

Tot 12 m breed
Tot een breedte van 6 meter voorzien we 2 knikarmen om het scherm open te plooien. Van 6 tot 7 meter wordt het scherm open geplooid met 3 knikarmen voor extra stevigheid. Je kan dit scherm tevens koppelen, zo behaal je een maximale breedte van wel 12 meter in totaal.

Luxueus scherm
Dit zonnescherm is een van de meest luxueuze uitvoeringen in het gamma. Met zijn uitval of diepte van maar liefst 4 meter is het ideaal voor een groot terrasoppervlak.

Variovolant en ledverlichting
Heb je soms last van laagstaande zon? Kies dan voor de optionele elektrische variovolant waarmee je lage zonnestralen kan tegenhouden. Bovendien kan je kiezen voor energiezuinige, dimbare ledverlichting die volledig geïntegreerd zit in de kast.

100% Belgisch maatwerk
Je zonnescherm wordt 100% op maat van je terras en je persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrijstaal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst. Maar ook: doeken die schimmel-en rotvrij zijn en zeer kleurvast en weerbestendig.

LX530 Harol voorbeelden