Ritz screens

Een relatief nieuw systeem in het screen-spectrum dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen. In een exclusief vormgegeven behuizing een sieraad aan uw woning. Alleen elektrisch bedienbaar. Designmodel.

Maximale afmeting: 600 cm breed 500 cm hoog.

Standaard kleur omkasting en geleiders

  • Zilver geanodiseerd

  • RAL 9001 Roomwit

  • RAL 9010 Wit

  • RAL 7016 Antraciet grijs

Mogelijkheden en garantie

Bediening:
Elektrisch met schakelaar of handzender.

Techniek
De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt ervoor dat de screen in elke positie windvast is. In gesloten stand is de Ritz screen tevens insecten werend.

Geleiders
De aluminiumgeleiders zijn over de gehele lengte voorzien van een extra kunststof geleider voor de fixatie van de rits. Aan de bovenkant is deze kunststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiding van het doek te waarborgen. De geleiders zijn voor op of in de dag situaties toepasbaar.

Doeken:
Het doek van de Ritz screen is aan beide zijden voorzien van een rits. Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot-en schimmelvrij, vet-en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

Doekkleuren

Ritz screens