Uitvalschermen

Kreta

De nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek. Geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Breedte:
150 t/m 500 cm

Uitval:
100-115-130 cm

Standaardkleur omkasting en armen:
– Zilver geanodiseerd
– RAL 9001 Roomwit
– RAL7016 Antracietgrijze structuurlak
– RAL 9007 Stargrey structuurlak

Bediening:
Handmatig, Elektrisch met schakelaar of handzender

Volant:
Optioneel

Techniek:
Gesloten model Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Vormgeving:
De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Carré 95

Dit half gesloten uitvalscherm paart een moderne vormgeving met authentieke kwaliteit . De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek, dat geheel opgeborgen zit in de gesloten kast.

Breedte:
100 cm t/m 500 cm (Bij koppeluitvoering grotere breedte mogelijk)

Uitval:
80-100-115-130 cm

Standaardkleur omkasting en armen:
– Zilver geanodiseerd
– RAL 9010 Wit
– RAL 9001 Roomwit

Bediening:
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender

Doek collecties:
Dickson

Volant:
Optioneel

Vormgeving:
Alle typen uitvalschermen zijn in ganodiseerd alumium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL-kleur te laten moffelen. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Uitvalschermen voorbeelden