BX270 Harol Knikarmschermen

Tot 12 meter breed
Tot een breedte van 6 meter voorzien we 2 knikarmen om het scherm open te plooien. Van 6 tot 7 meter wordt het scherm open geplooid met 3 knikarmen voor extra stevigheid. Je kan dit scherm ook koppelen, zo behaal je een maximale breedte van wel 12 meter in totaal.

Gesloten kastmet ledverlichting
De strakke BX270 laat zich met zijn zeer compacte kast perfect integreren in elke gevel. Bovendien heeft dit scherm een volledig gesloten kast die ervoor zorgt dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en barre weersomstandigheden. Dit scherm is ook te verkrijgen met energiezuinige, dimbare ledverlichting die zorgt voor instant sfeer.

Geïntegreerde waterafvoer
Het zonnescherm beschikt over een geïntegreerde waterafvoer in de voorlijst. Ideaal voor wie tijdens een plotse regenbui toch gezellig wil verder keuvelen onder het zonnescherm. Bovendien voorkom je dat het water in de kast sijpelt waardoor het doek veel langer mooi blijft.

100% Belgisch maatwerk
Je zonnescherm wordt 100% op maat van je terras en je persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrijstaal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst. Maar ook: doeken die schimmel-en rotvrij zijn en zeer kleurvast en weerbestendig.

BX270 Barol voorbeelden