Standaard Screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.  De screens worden geleverd met een kast van 75 x 75 mm, 85 x 85 mm. Voor optimale lichtinval wordt deze voorzien van een afgeschuinde voorlijst. Boven 200 cm hoog met elektrische bediening worden de screens geleverd met een kast van 95 x 95 mm, 105 x 105 mm en 120 x 120 mm

Over de Screens

Uitvoering: 

Screens zijn standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium, RAL 9010 (wit), RAL 9001 (roomwit), RAL 8019(bruin), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 5011 (staalblauw) of RAL 6009 (trannengroen). Ook behoort het moffelen in elke gewenste Ral-kleur tot de mogelijkheden.

Doeken:                                  

Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot-en schimmelvrij, vet-en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca 525 gram per m². Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

Doekkleuren

Screendoek met tourniquets is een eenvoudige montage van uw screen doek zonder systeem, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de tourniquets kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn.

Screens voorbeelden