Duostore zonwering

Zonwering met een grote Z

Onder de vrijstaande Duostore hou je gegarandeerd het hoofd koel. Deze innovatie is het resultaat van onze jarenlange ervaring met het knikarmscherm, intussen een klassieker. De Duostore combineert twee van deze hoogst kwalitatieve schermen, verwerkt in een stevig aluminium frame.

Knap staaltje vakmanschap

Elk onderdeel is speciaal vervaardigd met het oog op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het robuuste frame is opgetrokken uit verzinkt staal, de zijdelingse knikarmschermen maken we stevig vast met roestvrijstalen schroeven.

Schroefloze design

Dankzij het innovatieve Clip-on Clip-off profiel bevestigen we het doek schroefloos op de oprolas. Resultaat: een knappe, gestroomlijnde look! Het verschil tussen een zonwering en een Harol-zonwering. Het verschil tussen op je terras zitten en op je terras genieten.

Extreem duurzame doeken

Elke Duostore heeft acryldoeken van de allerbeste kwaliteit. De vezels worden in de massa gekleurd, voor een frisse look die jarenlang mooi blijft. Alle doeken worden tevens standaard behandeld tegen schimmel en vuil, voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. Je kan ook kiezen voor een zelfreinigende of brandwerende versie. Bij mooi weer hoort een mooi doek.

Technische gegevens

  • Breedte: tot 6m
  • Uitval: tot 2,5m
  • Hoogte: 2,6m
  • Acryldoeken: gewicht 300 g/m2 en dikte 0,5 mm

Duostore voorbeelden