Lameldaken

Uiterst veelzijdig
Voor deze oplossing kies je een vrije plaats rondom je woning waar je veel tijd wil doorbrengen en waar bescherming nodig is. Eenmaal door een ervaren vakman geplaatst, bepaal jij het mooie weer. Niet de weergoden of de weerman. Afhankelijk van het weer laat je de lamellen kantelen. Open, dicht of één van de talrijke tussenstanden. Zo geniet je steeds van de juiste hoeveelheid licht. Wist je dat dit product ook zeer geschikt is voor openbare en commerciële ruimtes?

Strak design
Met een lamellen dag creëer je een aangename en gezellige omgeving door zonlicht en luchtstroming te regelen naar wens. Dat voelt goed en des te meer omdat dit gevoel er ook mooi uitziet. Dit tijdloos design met compacte steunpalen laat zich naadloos integreren met je woning.

Ideaal voor grote oppervlakten
Heb je een grote oppervlakte te overspannen? Een lamellen dak heeft een modulaire constructie die je in de lengte en breedte oneindig kan uitbreiden, losstaand of tegen de gevel. Met deze oplossing geniet je het hele jaar door van je terras. Je tuin wordt een verlengstuk van je woning.

Regen- en sneeuwbestendig
Regen of sneeuw? Geen enkel probleem. Een lamellen dak heeft een zeer stevige constructie, gemaakt uit aluminium en afgewerkt met inox. Bovendien is dit product voorzien van een ingenieus afwateringssysteem en zijn de lamellen -dankzij hun dikte van 2,5 tot 4 mm-uiterst degelijk. Afwerking van de hoogste kwaliteit zorgt voor de beste quality time.

Lameldaken voorbeelden