Fiesta Terrasoverkapping

De Fiësta, een verandadak in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, dat zich onderscheid door een verbluffend mooie afwerking en een zeer breed toepassingsgebied. Met trots kunnen we zeggen dat de Fiësta het beste verandadak is in haar klasse. Een sieraad aan uw woning voor vele, vele jaren.

Over de Fiesta Terrasoverkapping

Breedte:
200 t/m 700 cm

Uitval:
150 t/m 400 cm

Uitvoering:
Polycarbonaat helder of opaal

Standaard kleur:

  • RAL 9001Roomwit
  • RAL 7016 Antracietgrijze structuurlak
  • RAL9007 Stargrey structuurlak
  • Andere RAL-kleuren, optioneel

Inclusief:
Afvoerpijp, badvanger, grondplaat

Meerprijzen:

  • Opaal zonwerend, Exclusive green, Gelaagd glas (max 3,5m. uitval)
  • Led verlichting

Techniek:
Het verandadak Fiësta wordt uitgevoerd met exclusieve spuitgiet aluminium zijkappen aan zowel muur als gootzijde met verzonken rvs-schroefbevestiging. Standaard wordt de Fiësta geleverd in RAL 9001 (Roomwit), RAL 7016 Antracietgrijze structuurlak) en RAL 9007 (Stargrey structuurlak). De Fiësta wordt volledig op maat gemaakt en als zodanig afgeleverd. Staanders, liggers, muurpofielen, goten en polycarbonaatplaten zijn op basis van aangeleverde gegevens in de juiste maten gezaagd. Het Fiësta veranda dak wordt uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. Deze wafelconstructie polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd.

Door de speciale constructie, waarbij gebruik gemaakt wordt van kantelprofielen bij zowel de goot-als de muurzijde, kan de hellingshoek van het dak van de Fiësta tijdens de montage nog aangepast worden. En dit zonder dat de horizontale dakliggers hiervoor hoeven te worden aangepast. Het Fiësta verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand. Deze bestaat uit hoogwaardig PVC-doek met geintegreerde zichtvensters (optioneel).

Fiesta Terrasoverkapping voorbeelden