Terrasoverkapping

Doek rolt helemaal naar beneden
De grootste troef van de Terrasoverkapping is dat je het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor je volledig afgeschermd bent van de zon, hoe laag die ook staat.

Onbeperkt uitbreidbaar
Gezegend met een extragroot terras of op zoek naar een solide horeca-oplossing? Perfect. Dankzij de uiterst robuuste structuur en de opbouw in aparte velden kan je de overkapping onbeperkt verbreden. Bovendien heeft de Terrasoverkapping een erg diepe uitval, tot wel 6 meter. Wat denk je, nog wat extra volk uitnodigen?

Pretty in prints
Met onze doeken kan je alle kanten op: effen, blokmotief, fantasiestrepen … Welke kleur of print je ook kiest, je zal er lang van genieten. En de kleuren van je structuur? Die stem je perfect af op de kleuren van je buitenschrijnwerk, dankzij keuze uit meer dan 300 RAL-kleuren en diverse structuurlakkleuren aan standaardprijs.

Extreem duurzame doeken
Elke Terrasoverkapping heeft acryldoeken van de allerbeste kwaliteit. De vezels worden in de massa gekleurd, voor een frisse look die jarenlang mooi blijft. Alle doeken worden tevens standaard behandeld tegen schimmel en vuil, voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. Want bij mooi weer hoort een mooi doek.

Technische gegevens

  • Breedte 1 veld: tot 5 m
  • Uitval 1 veld: tot 6 m
  • Maximum oppervlakte doek: 40 m2
  • Acryldoeken: gewicht 300 g/m2en dikte 0,5 mm

Terrasoverkaping voorbeelden