Vouwdaken

Uniek: horizontaal vouwdak
Maak kennis met de Nomo, een innovatief en volledig horizontaal vouwdak met geïntegreerde screens. Dat komt omdat je dankzij dit product zelfs bij aanhoudende regen of een intense bui probleemloos van het ontspannende buitenleven blijft genieten

Gebogen profielen
De gebogen doekprofielen van het vouwdak zorgen voor een dubbele afwatering. Dankzij de geïntegreerde goten loopt het water snel weg bij regenweer en zo blijft je terras droog. Tenzij je aan het genieten bent van een emotioneel roman.

Aanbouw of vrijstaand
Kies je voor een aanbouwmodel of voor een volledig vrijstaande constructie? De Nomo biedt telkens een elegant en praktisch antwoord. Kies voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens rondom en duurzame ledverlichting voor extra comfort en gezelligheid. Tijd om te cocoonen!

Regenbestendig
Een uiterst belangrijk onderdeel van elk vouwdak is het doek. Al onze modellen worden standaard uitgerust met een verduisterend of licht doorlatend pvc-doek. De doeken zijn minutieus afgewerkt en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo zijn ze 100% waterdicht, zelfdovend en behandeld tegen schimmelvorming. Zo ben je op je gemak, ook als je niet aan het ontspannen bent.

Technische gegevens

 • Diepte 1 veld: 7 m
 • Breedte 1 veld: 5,5 m
 • Breedte 1 doek: 5,5 m
 • Voetpaal: 150 mm x 150 mm
 • Maximumhoogte 1 voetpaal: 3 m
 • Koppelbaar zowel in de breedte als in de diepte

Vouwdak
De belangrijkste troef van de Fusion is dat het vouwdak volledig open en dicht kan. Zo profiteer je van maximale lichtinval én geniet je volop van de eerste zonnestralen van het jaar. Je start met een overkapping maar kan later verwarming, verlichting en zijdelingse screens toevoegen om je oplossing zo compleet mogelijk te maken. Om het helemaal af te maken raden we je een lekker koffietje aan.

Geïntegreerde screens
Wil je maximale beschutting tegen lage zon? Dan zit je goed met de geïntegreerde verticale screen aan de voorkant. Daarmee geniet je het ganse jaar van je Fusion. Je kijkt graag uit op je tuin? Kies dan voor een doek met venster of een lichtdoorlatend doek.

Innovatief antidrupsysteem
De Fusion heeft standaard een strakke doekophanging met antidrupsysteem. Samen met de juiste hellingsgraad is deze ophanging ideaal voor een goede waterafvoer. Het antidrupsysteem zorgt ervoor dat het doek op het uiteinde naar omhoog wordt geduwd, waardoor het regenwater niet langs de zijkanten afdruipt.

Uniek: horizontaal vouwdak
Maak kennis met de Rialto, een innovatieve en volledig horizontale Patio. De Rialto is bijzonder populair bij de vrouwen, maar ook bij de mannen. Dat komt omdat je dankzij dit product zelfs bij aanhoudende regen of een intense bui probleemloos van het ontspannende buitenleven blijft genieten. Maar ook omdat het horizontale dak bijzonder strak en stijlvol oogt.

Gebogen doekprofielen
De gebogen doekprofielen van het horizontale vouwdak zorgen voor een dubbele afwatering langs beide kanten van het dak. Het regenwater loopt snel weg via de geïntegreerde goten in de voetpalen. Zo blijft je terras droog bij regenweer. Tenzij je aan het genieten bent van een emotioneel roman.

Aanbouw of vrijstaand
Kies je voor een aanbouwmodel of voor een volledig vrijstaande constructie? De Rialto biedt telkens een elegant en praktisch antwoord. Kies voor glazen schuifwanden en duurzame ledverlichting voor extra comfort en gezelligheid. Tijd om te cocoonen!

Regenbestendig
Een uiterst belangrijk onderdeel van elk vouwdak is het doek. Al onze vouwdaken worden standaard uitgerust met een verduisterend of lichtdoorlatendpvc-doek. De doeken zijn minutieus afgewerkt en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo zijn ze 100% waterdicht, zelfdovend en behandeld tegen schimmelvorming. Zo ben je op je gemak, ook als je niet aan het ontspannen bent.

Technische gegevens

 • Diepte1 veld: tot 7 m Breedte 1 veld: tot 5,5 m
 • Breedte 1 doek: tot 5 m
 • Voetpaal: 100 mm x 150 mm
 • Maximumhoogte 1 voetpaal: 2,7 m
 • Koppelbaar zowel in de breedte als de diepte

Vouwdaken voorbeelden